dilluns, 24 de març del 2014

Visita d'obres / Visita de obras

Visita d'obres. Il·lustració realitzada per participar en la selecció d'il·lustradors que formaran part de l'exposició HISTÒRIA DE CATALUNYA-Una història de treball, pacte i cultura".
Aquesta exposició és una proposta que revisarà els períodes més importants de la història de Catalunya, des dels primers pobladors fins a l'actualitat amb una mirada i la interpretació personal de joves escriptors i il·lustradors, alumnes i antics alumnes de l'escola d'escriptura de l'Ateneu de Barcelona i de l'àrea d'il·lustració de l'Escola de la Dona.
Es tracta d'una exposició de text i d'il·lustració que no representarà batalles, ni conquestes territorials, ni guerres. Tractarà de les conquestes culturals i de les batalles silencioses per mantenir una societat avançada, consistent, lliure i amb una cultura solida i irrenunciable. 
Un plaer i una gran oportunitat partcipar-hi!


Visita de obras. Ilustracion realizada para participar en la selección de ilustradores que formaran parte de la exposición " HISTÒRIA DE CATALUNYA-Una història de treball, pacte i cultura".
Esta exposición es una propuesta que revisará los periodos más importantes de la historia de Cataluña, desde los primeros pobladores hasta la actualidad con una mirada y la interpretación personal de jovenes escritores y ilustradores, alumnos y antiguos alumnos de la escuela de escritura del "Ateneu de Barcelona" y de la área de ilustración de "l'Escola de la Dona".
Se trata de una exposición de texto y de ilustración que no representará batallas, ni conquistas territoriales, ni guerras. Tratará de las conquistas culturales y de las batallas silenciosas para mantener una sociedad avanzada, consistente, libre y con una cultura solida y irrenunciable.
Un placer y  una gran oportunidad participar en ella!.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada